CAMPING MANU :)

rafting Guil

WAT TE DOEN ?

Rust eerst lekker uit en relax, maar maak ook plezier. Doe alles wat je gedurende het jaar wilde doen maar er niet toe kwam vanwege tijdgebrek of omdat u gewoon niet op de juiste plek was.

stand up paddle lac Serre Ponçon Op het prachtige meer van Serre-Ponçon :

Lekker zonnen, een dutje doen, zwemmen, windsurfen (vlak bij de camping met een thermische wind in de middag), zeilen, motorboten, Waterskien, tubing, stand up paddle, vissen (vakantiekaart mogelijk), en nog veel meer ….. en dat alles op 100 meters van de camping.

rafting GuilOp de rivier de Durance :

De Durance ligt op een afstand van 2km van de camping. Kano, kajak, rafting, hydrospeed, cannoning.

kayak freestyle DuranceOp de grond :

Maak daar uw veters stevig vast, want de variëteit aan geboden mogelijkheden is adembenemend!

kite surf Serre Ponçon Wandeltochten: Een groot aantal wandeltochten wordt u aangeboden, zowel voor oud als jong, van lichte wandeltochten tot de zwaarste bergbeklimmingen (de aanwezigheid van een berggids is in dat geval ten zeerste aan te raden, Bureau des Guides).

De Morgon (2324 meter) en De Mont Guillaume (2542 meter), twee prachtige hoogtepunten die goed alleen te doen zijn of met familie en vrienden, met kinderen vanaf 7 jaar.

lac de morgon, pic du Grand Morgon Meren en watervallen: Het is onmogelijk om ze allemaal te noemen, er zijn er meer dan honderd. Een aantal zijn makkelijk te bereiken, anderen zijn zeker de moeite waard. Eenmaal voor die grandioze uitzichten op moeder natuur zal iedereen ervaren hoe klein de mens is.

Hoge bergen: Wij zijn omringd door talrijke hoge bergtoppen (tot 4.200 meter) en gletsjers. Voor activiteiten in deze gebieden wordt u ten zeerste geadviseerd gebruik te maken van een gediplomeerde gids. U kunt hierover informatie krijgen bij Bureau des Guides.

marmotte, cirque du Morgon Het Park National des Ecrins: Daar zult u zien op de afgebakende paden, die in hoge mate bewaakt worden, voor uw plezier en uw veiligheid en de rust voor de dieren: gemzen, marmotten, bergbloemen die u alleen met uw ogen mag aanraken zoals de edelweiss en de rododendrons.

Mountain bike: De mountain bike paden zijn van oorsprong wandeltochtpaden en u kunt ook afdalen langs de skipistes. Er zijn 380 km aan gemarkeerde routes.

rafing Guil Toerfietsen: Beleef opnieuw de hoogtepunten uit de Tour de France met de namen van de grote bergpassen zoals de Col d’ Izoard, Col du Galibier, Alpes d’ Huez en talrijke andere routes: speel met uw kleine verzet.

Indian Forest : (op 1 km van camping Manu) Wie heeft nooit gedroomd over leven in de bossen? Dat is nu mogelijk vlak bij de camping. Beleef de sensatie en het gevaar.

Sportklimmen (Via Ferrata): Er zijn niet veel mogelijkheden voor sportklimmen, maar op enkele plaatsen zijn mogelijkheden geopend door specialisten. U vindt ze in de nabijheid.

Wat u beslist moet zien: De bergmarmotten. Ontdek het geheime leven van het symbool van onze bergen. Maar ook de flora en fauna van ons departement, in een schilderachtig park. Met verwondering van groot en klein is succes verzekerd.

le Mont GuillaumeIn de lucht :

U.L.M (Ultra Léger Motorisé of wel Ultra Licht Gemotoriseerd vliegen) U hebt de mogelijkheid om U.L.M zelf te praktiseren (op 1 km afstand van de camping), delta vliegen, parapent (basis Embrun). Op het vliegveld van Gap-Tallard kunt u in een vliegtuig stappen om over de camping en de Alpen te vliegen.

En uiteraard nog vele andere activiteiten die wij vergeten zijn te noemen, waarvoor wij bij voorbaat onze verontschuldigingen aanbieden