CAMPING MANU :)

mobilhome

PLOTVERHUUR VOOR MOBIL-HOME

mobilhome location parcelle hautes alpes U houdt van Les Hautes Alpes en Lac de Serre Ponçon: het meer in de zomertijd, in de nabije omgeving skigebieden zoals Les Orres, Vars, Serre Chevalier, Mongenèvre. Maar bijvoorbeeld ook in ieder seizoen van het jaar mogelijkheden voor bergwandelingen. U zou op elk gewenst moment willen komen? Vele maanden voor uw pensioen en wanneer de gelegenheid zich voordoet? Wij bevinden ons in de buurt van een aantal grote steden.

mobilhome location parcelle hautes alpesWij bieden u jaar serviceplaatsen waarop u uw eigen stacaravan kunt (laten) installeren. De kosten bedragen EUR 200 per plaats per maand, water en elektriciteit zijn daarin niet inbegrepen (met een persoonlijke meter). De oppervlakte van de serviceplaats is 150 vierkante meter. U bent vrij in de keuze van het merk en het model van de stacaravan die u wenst. Gebruikte stacaravans van recente datum en in goede conditie worden geaccepteerd. U kunt de installatie zelf doen of door een professional laten uitvoeren.
Aarzel niet om contact met ons op te nemen via e-mail (campingmanucrots@orange.fr) of telefoon: 0492433495 ou 0608843070 ou 0621493370

Wij zijn voor u beschikbaar om u uw toekomstige tweede woonplaats te laten bezoeken.