CAMPING MANU :)

reception camping Manu

WAT IS DAT ?

Bravo! U heeft gewonnen : het is een camping. Maar niet zo maar een camping.

Eva Camping Manu is een ecologische en biologische camping (zonder gecultiveerde grasmat).

Maar nu even serieus

Als u bij de camping aankomt, probeer dan geen uitbundig entree te vinden, geen groot receptiegebouw, geen wapperende vlaggen die heel de wereld en niemand vertegenwoordigen. In tegendeel, ons devies is altijd geweest te blijven wie we zijn: mensen uit de bergen, sober en discreet, bijna verborgen.

reception Camping Manu bestaat uit grote stukken oude landbouwgrond, afgebakend door grote natuurlijke heggen, wat u zelfs in het hoogseizoen de indruk geeft dat er niet veel mensen zijn en bovendien uw privacy beschermen.

Wild, zegt u mij? Ja, misschien!

Het is de charme om terug te keren naar het oorspronkelijke kampeerleven. Maar dat betekent niet zonder enig gemak. Natuurlijk zijn er plaatsen met elektriciteit. Sanitaire voorzieningen staan tot ieders beschikking en zijn uitgerust met permanent beschikbare warme douches zonder aanvullend met muntjes te moeten betalen. Grenzend aan de camping staan tot uw beschikking enkele kleine winkels (kruidenier, bakker) een gezellige bar/restaurant, snack bar. Even verder is een mini golf verborgen in het dennenbos. Vlak onder de camping vindt u een bewaakt strand voor u en de veiligheid van uw kinderen. Er is ook een winkel waar u motorboten, zeilboten, catamarans en surfplanken kunt huren (de wind op het meer is er fantastisch voor). U kunt er ook lessen krijgen voor beginners en gevorderden.

vue camping aerienne Er zijn 3 supermarkten gelegen op een afstand van 2 tot 4 km van de camping. Naar een van deze supermarkten kunt u, als u wilt, lopend of fietsend over de geasfalteerde dijk, die begint bij de camping en loopt langs het meer. U zult daar geen auto’s tegenkomen, want die zijn daar verboden. Langs dezelfde weg kunnen de feestvierders naar de dichtstbijzijnde discotheek (op 2 km van de camping zonder risico van auto-ongelukken). In Embrun (5 km van camping Manu) is iedere woensdag en zaterdag een gezellige markt (van 8:00 tot 13:00 uur). Ook op andere plaatsen in de directe omgeving van de camping worden wekelijks markten gehouden. In Baratier (6km) is ook een avondmarkt.

Op 1 km van de camping in het dorpje Crots is een kleine supermarkt, een warme bakker, een bar, een gastronomisch restaurant en het postkantoor. U kunt daar in kleine straatjes lopen, kijken naar een mooi kerkje en een prachtig kasteel waar de dorpelingen trots op zijn.

lac de Serre Ponçon En dan het uitzicht! Vanaf uw plaats op de camping, terwijl u zit zonder te hoeven opstaan, u zult uw ogen niet geloven. Stel u voor! Boven, blauwe lucht, aan uw voeten, een meer met een omtrek van 40 km, en voor u, de bergen, de een nog mooier dan de andere.Het is zo mooi, u zou er lange tijd kunnen verblijven. En als u bij toeval eens de benen wilt strekken, dan wacht er een apotheose op u.

Te voet (voetpad begint bij de uitgang van de camping).

Te paard (2 ruitersportcentra in het dorpje Crots).

Per motorfiets of scooter (een verhuurwinkel op 800 meters bij de uitgang van de camping aan de kant van de Route National).
Per auto (u kunt ook gebruik maken van onze Manu Taxidiensten en wij verzorgen ook groepsvervoer: bussen met 23 plaatsen).

U zult een grote verscheidenheid aan landschappen ontdekken, meren, watervallen, gletsjers, hooggelegen bergdorpjes, dieren in hun natuurlijke omgeving en een prachtige flora en fauna.

Op camping Manu is alles gedaan om u een plezierig en zorgeloos verblijf te bieden.
Als bewijs een gezegde van een van onze gasten zelf : Als je een keer op Camping Manu bent geweest, dan zul je er terugkeren!